ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ενσίρωμα > ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ

 

Από το 1994, η επιχείρηση ‘’ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΙΩΑΝΝΗΣ’’  που εδρεύει στο Δήμο Θέρμης του νομού Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στο χώρο των ζωοτροφών και ιδιαίτερα του ενσιρώματος, παρέχοντας τις υπηρεσίες της σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Η επιχείρηση παρέχει αδιάλειπτα στον έλληνα κτηνοτρόφο υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, που διασφαλίσουν την υγεία και την παραγωγικότητα των ζώων.

 

Διαθέτοντας έναν σύγχρονο στόλο από γεωργικά  μηχανήματα που πλαισιώνονται από ενσυρωτικές μηχανές (CLAAS 900), φορτωτές, ελκυστήρες –  πρέσες ενσίρωσης, ιδιόκτητα και μη φορτηγά αυτοκίνητα μεγάλης μεταφορικής ικανότητας, παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στον τομέα της ενσίρωσης.

 

Η επιχείρηση επίσης έχει τη δυνατότητα να προσφέρει το προϊόν του ενσιρώματος και ως εμπόρευμα, από επιλεγμένες εκτάσεις συνεργαζόμενων αγροτών, που καλλιεργούν για λογαριασμό της.

 

Στόχος της επιχείρησης είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών της, με την παροχή άριστων υπηρεσιών,  στο χρόνο που πρέπει, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, με τις καλύτερες τιμές.